Säästä Toimiston Rahoja ja Osta Mustekasetit Netistä

mustekasetit toimistolle

Toimisoon kuuluvien tuotteiden osto on aika tylsää jos totta puhutaan

Toimistokamojen ostaminen ei ole kovin mukavaa tai miellyttävää puuhaa, ainakaan suuren osan mielestä. Se on kuitenkin pakko tehdä, ja varsinkin jos yritys on iso, tarvitaan näitä kamoja paljon ja useasti. Tämä tarkoittaa toisaalta myös sitä, että pienetkin säästöt näissä kustannuksissa voivat tuoda vuoden tai useamman aikana isot säästöt yritykselle, ja tämän takia kannattaakin hieman tehdä laskelmia sen suhteen, paljonko maksaa nykyisin näistä toimistotuotteista, ja kuinka paljon niissä voisi säästää.

Eräs helpoimmista säästökohteista monissa toimistoissa on tulostinmusteet ja erityisesti mustekasetit. Tämä artikkeli keskittyykin niihin.

Mustekasetit netistä = isot säästöt ?

Mustekasettien hintojen vertailu kannattaa, sillä niiden hinnoissa on yleisesti suuria eroja kauppojen kesken. Suurin ero syntyy yleensä, kun siirrytään kivijalkakaupoista netin ihmeelliseen maailmaan. Nettikaupat kuten Inkclub ja FinInk ovat erikoistuneet musteiden myyntiin edullisesti ja suurella volyymilla. Niillä onkin omat hyvät sopimukset lähes kaikkien mustevalmistajien kanssa, joka selittää sitä, miksi mustekasetit vaikuttavat olevan niissä kaupoissa niin paljon halvempia kuin vaikkapa Stockmannilla.

Tietyissä tapauksissa olen havainnut, että mustekasettien hinta voi netissä olla jopa alle puolet siitä, mitä vastaava maksaisi muissa kaupoissa. Tämä riippuu paljon ajankohtaisista tarjouksista ja siitä minkä malliseen tulostimeen mustetta ollaan hankkimassa. Yleensä kuitenkin aina, on musteet tulostimeen netistä ostettuna selvästi halvempia kuin fyysisistä kaupoista.

Tämän takia olemmenkin saaneet jo useat toimistot siirtämään musteostoksensa nettiin. Netin kautta ostettuna on myös pari muuta hyvää puolta, joita voisi mainita tässä:

  1.  Musteiden etsiminen on netistä paljon helpompaa ja se säästää aikaa. Työntekijöiden ei enään tarvitse etsiä sitä tulostimeen sopivaa mustetta vaivalloisesti, vaan kaikki käy helposti netin hakuominaisuuksien avulla.
  2. Parista nettikaupasta voi tehdä sopimuksen, jossa uusi mustekasetti lähetetään postissa suoraan toimistolla aina tietyin sovituin väliajoin. Jos mustetta kuluu aika tasainen määrä, on tämä helppo tapa huolehtia kerralla siitä, että tulostinmuste ei pääse koskaan loppumaan kesken.
  3. Ja kuten jo mainittua, hinta on netistä ostettuna myös huomattavasti halvempi, ja postikulut onneksi aika pieniä.

Näiden seikkojen takia on vuonna 2017 järkevintä meidän mielestämme ostaa tulostinmusteensa netistä, varsinkin toimistolla. Myös kotiin kannattaa musteet ostaa netistä, mutta säästöt eivät ole samaa tasoa kuin sillä kulutuksella mitä toimistoilla tapahtuu. Mitä enemmän mustetta kuluu, sitä nopeammin kannattaa tehdä muutos ja siirtyä verkkokauppojen puoleen. Se on halvempaa ja mukavempaa, ja samalla säästyy aikaa. Miksipä siis ei jo tänään?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *